Nasze wyborne specjały
Nasze Menu
Zapraszamy do delektowania się
Pierogi
Pierogi z mięsem
Wypełnione soczystym farszem z mięsa wieprzowego
Pierogi ruskie
Wypełnione farszem przygotowanym w oparciu o dużą zawartość twarogu oraz ziemniaki i cebulę
Pierogi z kapustą i pieczarkami
Wypełnione farszem z kiszonej kapusty i pieczarek smażonych na maśle
Pierogi ze szpinakiem i serem typu feta
Wypełnione farszem ze szpinaku duszonego na maśle z dodatkiem czosnku, serem typu feta oraz twarogu półtłustego
Pierogi z kurczakiem i serem mozzarella
Wypełnione soczystym farszem z kurczaka z dodatkiem suszonych pomidorów, ziół i sera mozzarella
Pierogi meksykańskie
Wypełnione pikantnym farszem z mielonej wołowiny, wieprzowiny z dodatkiem czerwonej fasoli i kukurydzy
Pierogi z serem na słodko
Wypełnione półtłustym serem twarogowy z nutą wanilii
Krokiety
Krokiety z mięsem
Wypełnione soczystym farszem z mięsa wieprzowego
Krokiety z kapustą i pieczarkami
Wypełnione farszem z kiszonej kapusty i pieczarek smażonych na maśle
Krokiety z kurczakiem i serem mozzarella
Wypełnione soczystym farszem z kurczaka z dodatkiem suszonych pomidorów, ziół i sera mozzarella
Krokiety z gyrosem
Wypełnione farszem na bazie kurczaka z dodatkiem kapusty białej, kukurydzy, ogórków konserwowych, cebuli oraz sosu majonezowego
Pozostałe
Gołąbki z mięsem
Farsz z mielonej wieprzowiny, ryżu i cebuli zawinięty w liście z białej kapusty
Bigos
Tradycyjny polski bigos z kiszonej kapusty, mięsa i dodatków
Uszka z kapustą i grzybami
Wypełnione farszem z kiszonej kapusty, pieczarek i grzybów (podgrzybek brunatny)
Uszka z mięsem
Wypełnione farszem z mięsa wieprzowego.
Uszka z mięsem
Wypełnione farszem z mięsa wieprzowego.
Sposób przygotowania krokietów
Podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, kilkukrotnie przewracając krokiety, aż będą złociste i chrupiące. Można także odgrzać w piekarniku w 120’C (grzanie góra dół, na papierze do pieczenia), około 10 minut.
Sposób przygotowania pierogów
Wrzucić na osolony wrzątek i gotować kilka minut lub smażyć z każdej strony na złoty kolor, na rozgrzanym tłuszczu (2-3minuty)
Sposób przechowywania
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Data przydatności do spożycia
3 dni. Można mrozić w dniu odbioru / dostawy
zamawiaj przez naszą aplikację na telefon
Pobierz naszą dedykowaną aplikację mobilną na Androida i iOS i zamawiaj wygodnie! Dzięki niej masz zawsze dostęp do aktualnego menu. Kliknij przyciski obok, aby ściągnąć aplikację i ciesz się najwygodniejszym sposobem składania zamówień.